Orchidea webshop

Totaalinrichting woning

Laat de totaalinrichting van uw woning over aan Orchidea uit Melsele. Naast een uitgebreide webshop met decoratieartikelen, hebben wij ook de expertise om de gehele inrichting van uw huis over te nemen. Wij weten als geen ander hoe we een specifieke sfeer creëren en wat daarvoor nodig is. De totaalinrichting van uw woning is bij ons dus in goede handen.

Interieur met professioneel advies

Creƫer de setting van uw dromen door onze totaalinrichting van uw woning

Wilt u graag enkele ruimtes in uw huis en complete make-over geven? Dan kunt u de totaalinrichting van het interieur van uw woning in onze handen leggen. Wij hebben een breed aanbod aan woondecoratieproducten die wij maar al te graag gebruiken om uw woning volledig in te richten. Bij deze totaalinrichting geven wij u passend interieuradvies en gaan wij aan de slag om van elke ruimte een echte parel te maken. Bij deze inrichting verliezen we nooit het totale plaatje uit het oog. Het is namelijk belangrijk dat uw woning ook één mooi geheel blijft. Als we beginnen aan de decoratie van uw huis, dan bespreken we met u welke elementen u graag zou zien terugkomen. Misschien bent u wel een grote fan van onze Menza-artikelen. Dat is uiteraard iets waar wij rekening mee kunnen houden.

Geursets

Ga voor een volledig nieuw interieur

Geef elke kamer in uw woning nieuw leven door beroep te doen op onze dienst voor de totaalinrichting van uw woning. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@orchidea-shop.be of te bellen op het nummer 0476 89 65 14. Als u het laatste nieuws wilt blijven volgen, neem dan een kijkje bij onze nieuwsberichten en ontdek regelmatig leuke nieuwigheden in ons aanbod.